Richting Rijbewijs Rijopleiding

Alles wat je wilt weten over Richting Rijbewijs Rijopleiding.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Richting Rijbewijs Rijopleiding is 75%, 20 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Praktijkles volgen bij Richting Rijbewijs Rijopleiding? Je rijdt af bij een van de 1 CBR locaties: Groningen.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Richting Rijbewijs Rijopleiding.

Je vindt deze rijschool in Eelde. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Hogestukken 4, 9761LG Eelde. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 050 311 48 34, of 06 83609656. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, richtingrijbewijs.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 602825090000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8504X8.

Waar bezoek je Richting Rijbewijs Rijopleiding (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in regio Eelde.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Eelde. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Theo Prijs Rijopleidingen en Juk Rijopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Richting Rijbewijs Rijopleiding

Slagingspercentage

75

Aantal examens

20

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

050 311 48 34

Telefoon-nr

06 83609656

Website

richtingrijbewijs.nl

Adres

Hogestukken 4

Postcode

9761LG

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

602825090000

Rijschoolnummer

8504X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Richting Rijbewijs Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Richting Rijbewijs Rijopleiding
Richting Rijbewijs Rijopleiding

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo