Excellent Verkeersschool

Alles over Excellent Verkeersschool.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Excellent Verkeersschool ligt op 100%, 1 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs AM2). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met les bij Excellent Verkeersschool? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR locaties: Assen.

Telefoonnummer en contactgegevens van Excellent Verkeersschool.

De rijschool is gevestigd in Vries. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Oude Asserstraat 15, 9481BK Vries. De rijschool bellen? (0592) 58 08 04. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijexcellent.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 40648530000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1265Z8.

Waar bezoek je Excellent Verkeersschool precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Vries.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Vries. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool De Weerd B.V. en Verkeersschool Joop Hagen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Excellent Verkeersschool

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Telefoon

(0592) 58 08 04

Website

rijexcellent.nl

Adres

Oude Asserstraat 15

Postcode

9481BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

40648530000

Rijschoolnummer

1265Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Excellent Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo