Quma rijopleider

Op deze pagina lees je alles over Quma rijopleider.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Quma rijopleider is 30%, 20 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Quma rijopleider? Afrijden doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Spijkenisse, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Quma rijopleider.

De rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Verboomstraat 149C, 3082JH Rotterdam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijselect.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 22 56 15 82. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijselect.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244714490000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5573A1.

Waar vind je Quma rijopleider?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool VOLGAS en Hammer Autorijschool (+Motor).

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Quma rijopleider

Slagingspercentage

30

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijselect.nl

Telefoon-nr

06 22 56 15 82

Website

rijselect.nl

Adres

Verboomstraat 149c

Postcode

3082JH

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

244714490000

Rijschoolnummer

5573A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Quma rijopleider”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo