Autorijschool Mattie

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Mattie.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mattie ligt op 100%, 4 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Mattie? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van CBR: Rotterdam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Mattie.

Je vindt deze rijschool in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Beverstraat 121, 3074SJ Rotterdam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 24 21 88 43. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 242502220000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1029R7.

Waar zit Autorijschool Mattie?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Gyulshen en Autorijschool Rij(Be)Wijs.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Mattie

Slagingspercentage

100

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 24 21 88 43

Adres

Beverstraat 121

Postcode

3074SJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

242502220000

Rijschoolnummer

1029R7

1 review for Autorijschool Mattie

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Elvira

    De beste rij-instructeur! Osman kan goed uitleggen, heeft veel geduld en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto. Daarnaast zijn de lessen ook nog eens heel gezellig en komt hij altijd op tijd. Ik zou Osman dus zeker aanraden!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo