Autorijschool Faster

Alles op een rijtje over Autorijschool Faster.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Faster is 50%, 2 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool Faster? Dan heb je keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Faster.

De school heet een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Jan Palachstraat 16, 3065EB Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is 0636109794. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 82466564. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1776F2.

Waar zit Autorijschool Faster precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Law en Autorijschool Traff-X.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Faster

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0636109794

Adres

Jan Palachstraat 16

Postcode

3065EB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

82466564

Rijschoolnummer

1776F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Faster”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo