Psalm 126

(9 klantbeoordelingen)

Alle details over Psalm 126.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Psalm 126 ligt op 0%, 15 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Praktijkles volgen bij Psalm 126? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Barendrecht.

Auto theorie & korting rijlessen

Voordelig je autorijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adresgegevens en telefoonnummer van Psalm 126.

De school is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Carsveldstraat 13, 3077TM Rotterdam. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06-49082664. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 552504320000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4301K5.

In welke plaats zit Psalm 126 (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Ivast Group B.V. en Autorijschool Kerklaan.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Psalm 126

Slagingspercentage

0

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06-49082664

Adres

Carsveldstraat 13

Postcode

3077TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

552504320000

Rijschoolnummer

4301K5

9 reviews for Psalm 126

4.9
8
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. I.k.fosu

  Very good teacher

 2. Angelina

  Goede ervaren instructeur, weet hoe hij een ieder moet begeleiden. Prettige rij ervaring mogen mee maken. Dit is zeker een aanrader!

 3. Joe

  Een goeie instructeur die veel geduld heeft voor je, vriendelijk, alles goed en duidelijk uitlegt! Een aanrader om hier je rijlessen te nemen!

 4. Latricia Coffie

  Beste rijschool! Meneer had veel geduld en legde alles helder en goed na. Hij liet je elke les van tevoren weten wat je kon verwachten en daar kon je je op voorbereiden. Hij is ook realistisch dus hij begrijpt dat niet iedereen even snel leert en daar heeft hij begrip voor. Zeker een aanrader!

 5. Dennis

  Goeie Rijschool die zorgt voor veel vertrouwen en persoonlijke aandacht

 6. Marcus

  Goeie docent en heel vriendelijk

 7. Baffour

  Top rijschool

 8. Rebecca

  Goede rij instructeur , geduldig en meedenkend. Zeker aan te raden

 9. Jessica Odei-Larbi

  Fantastic experience and very highly recommend

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo