Psalm 126

(8 klantbeoordelingen)

Alle details over Psalm 126.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Psalm 126 is 18%, 17 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijlessen bij Psalm 126? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Psalm 126.

Deze rijschool is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Carsveldstraat 13, 3077TM Rotterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06-49082664. Het KvK-nummer van de school is 552504320000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4301K5.

In welke plaats vind je Psalm 126 precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Bobby en Autorijschool Fissoune.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Psalm 126

Slagingspercentage

18

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-49082664

Adres

Carsveldstraat 13

Postcode

3077TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

552504320000

Rijschoolnummer

4301K5

8 reviews for Psalm 126

4.9
7
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Angelina

  Goede ervaren instructeur, weet hoe hij een ieder moet begeleiden. Prettige rij ervaring mogen mee maken. Dit is zeker een aanrader!

 2. Joe

  Een goeie instructeur die veel geduld heeft voor je, vriendelijk, alles goed en duidelijk uitlegt! Een aanrader om hier je rijlessen te nemen!

 3. Latricia Coffie

  Beste rijschool! Meneer had veel geduld en legde alles helder en goed na. Hij liet je elke les van tevoren weten wat je kon verwachten en daar kon je je op voorbereiden. Hij is ook realistisch dus hij begrijpt dat niet iedereen even snel leert en daar heeft hij begrip voor. Zeker een aanrader!

 4. Dennis

  Goeie Rijschool die zorgt voor veel vertrouwen en persoonlijke aandacht

 5. Marcus

  Goeie docent en heel vriendelijk

 6. Baffour

  Top rijschool

 7. Rebecca

  Goede rij instructeur , geduldig en meedenkend. Zeker aan te raden

 8. Jessica Odei-Larbi

  Fantastic experience and very highly recommend

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo