Pjotr Kerklaan Verkeersschool

Alle gegevens over Pjotr Kerklaan Verkeersschool.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Pjotr Kerklaan Verkeersschool is 45%, 31 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Pjotr Kerklaan Verkeersschool? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Harderwijk, Apeldoorn. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Pjotr Kerklaan Verkeersschool.

Deze school heeft een locatie in Vaassen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Krugerstraat 124, 8172BR Vaassen. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@pjotrkerklaan.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0341) 36 27 22, of 06 23 93 03 09. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: pjotrkerklaan.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 598959260000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3136A8.

Waar vind ik Pjotr Kerklaan Verkeersschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Vaassen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Vaassen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: GERKO en Verkeersschool Vellinga.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Pjotr Kerklaan Verkeersschool

Slagingspercentage

45

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@pjotrkerklaan.nl

Telefoon

(0341) 36 27 22

Telefoon-nr

06 23 93 03 09

Website

pjotrkerklaan.nl

Adres

Krugerstraat 124

Postcode

8172BR

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk, Apeldoorn

KvK-nummer

598959260000

Rijschoolnummer

3136A8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. hennie mensink

    Mijn motorrijles met plezier ervaren, mijn ervaring is dat ik geen nummer ben. En gewoon altijd de zelfde persoon, geen wisseling van lesgevers, gewoon de eigenaar.

Pjotr Kerklaan Verkeersschool
Pjotr Kerklaan Verkeersschool

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo