Rijschool Gerco

Alle details over Rijschool Gerco.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gerco ligt op 59%, 34 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Gerco? Je kunt terecht bij 1 CBR-examenlocaties: Leiden. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Gerco.

De rijschool is gevestigd in Emst. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Brinkerweg 24A, 8166GE Emst. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 24 62 29 77. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolgerco.com. Het KvK-nummer van de school is 343101970000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5140Z8.

Waar bezoek je Rijschool Gerco precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Emst.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Emst. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Lamar en Rijschool Nico de Louw.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Gerco

Slagingspercentage

59

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 62 29 77

Website

rijschoolgerco.com

Adres

Brinkerweg 24A

Postcode

8166GE

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

343101970000

Rijschoolnummer

5140Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Gerco”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo