Autorijschool de Wilde

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool de Wilde.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool de Wilde ligt op 61%, 61 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je voor lessen bij Autorijschool de Wilde? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Apeldoorn.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool de Wilde.

De rijschool heeft een locatie in Vaassen. De adresgegevens: Cederhof 7, 8172DV Vaassen. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 81 07 45 52. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschooldewilde.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 652821750000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7133H4.

Waar bezoek je Autorijschool de Wilde?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Vaassen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Vaassen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Anja Leroy en Rijschool Just Do It.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool de Wilde

Slagingspercentage

61

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 81 07 45 52

Website

autorijschooldewilde.nl

Adres

Cederhof 7

Postcode

8172DV

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

652821750000

Rijschoolnummer

7133H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool de Wilde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo