Autorijschool de Wilde

Alle gegevens over Autorijschool de Wilde.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool de Wilde ligt op 63%, 80 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijles bij Autorijschool de Wilde? Dan kies je uit 1 CBR-examenlocatie: Apeldoorn.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool de Wilde.

Deze school heeft een locatie in Vaassen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Cederhof 7, 8172DV Vaassen. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 81 07 45 52. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: autorijschooldewilde.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 652821750000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7133H4.

Wat is de locatie van Autorijschool de Wilde (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in Vaassen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Vaassen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Kholmy en Henk Wijnbergen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool de Wilde

Slagingspercentage

63

Aantal examens

80

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 81 07 45 52

Website

autorijschooldewilde.nl

Adres

Cederhof 7

Postcode

8172DV

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

652821750000

Rijschoolnummer

7133H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool de Wilde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo