Autorijschool de Wilde

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool de Wilde.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool de Wilde ligt op 61%, 94 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Start je met les bij Autorijschool de Wilde? Dan heb je de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Apeldoorn. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool de Wilde.

Je vindt deze school in Vaassen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Cederhof 7, 8172DV Vaassen. Dit is het e-mailadres van de school: info@autorijschooldewilde.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 81 07 45 52. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschooldewilde.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 652821750000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7133H4.

Waar vind ik Autorijschool de Wilde precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Vaassen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Vaassen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool van de Braak en Bloemzaad Verkeersopleidingen B.V..

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool de Wilde

Slagingspercentage

61

Aantal examens

94

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschooldewilde.nl

Telefoon-nr

06 81 07 45 52

Website

autorijschooldewilde.nl

Adres

Cederhof 7

Postcode

8172DV

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

652821750000

Rijschoolnummer

7133H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool de Wilde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo