Phoenix Autorijschool

Alles over Phoenix Autorijschool.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Phoenix Autorijschool ligt op 17%, 6 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Phoenix Autorijschool? Je hebt keus uit 1 CBR locaties: Barendrecht. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Phoenix Autorijschool.

Deze school heeft een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Wilbertoord 124, 3079JX Rotterdam. Bellen kan, je bereikt ze op 06 13 28 68 85. Het KvK-nummer van de rijschool is 244877270000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5503H7.

In welke plaats zit Phoenix Autorijschool (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in Rotterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Topal en Autorijschool Het Rijden.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Phoenix Autorijschool

Slagingspercentage

17

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 13 28 68 85

Adres

Wilbertoord 124

Postcode

3079JX

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244877270000

Rijschoolnummer

5503H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Phoenix Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo