PaulSluimer.nl

Alles over PaulSluimer.nl.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van PaulSluimer.nl is 77%, 47 personen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met les bij PaulSluimer.nl? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Schelluinen. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over PaulSluimer.nl.

Deze rijschool heeft een locatie in Gorinchem. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Concordiaweg 41, 4206BA Gorinchem. Per e-mail bereik je ze op paulsluimer@hetnet.nl. Bellen kan, je bereikt ze op 06 12 59 95 82. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: paulsluimer.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 687330700000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1570N8.

Waar vind ik PaulSluimer.nl (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Gorinchem.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Gorinchem. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: First Time Rijopleidingen en Verkeersschool De Groot I.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: PaulSluimer.nl

Slagingspercentage

77

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

paulsluimer@hetnet.nl

Telefoon-nr

06 12 59 95 82

Website

paulsluimer.nl

Adres

Concordiaweg 41

Postcode

4206BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

687330700000

Rijschoolnummer

1570N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “PaulSluimer.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo