Mijnrijplan

Lees meer over Mijnrijplan.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mijnrijplan ligt op 0%, 2 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Mijnrijplan? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Eemnes. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Mijnrijplan.

Deze school heeft een vestiging in Almere. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Diadeemstraat 111, 1336TT Almere. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 0614806893. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 54312957. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 7042K2.

Waar zit Mijnrijplan (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Almere.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Kamran en Streetwize.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Mijnrijplan

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0614806893

Adres

Diadeemstraat 111

Postcode

1336TT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

54312957

Rijschoolnummer

7042K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mijnrijplan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo