Chapeau Verkeersopleidingen

Alle gegevens over Chapeau Verkeersopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Chapeau Verkeersopleidingen ligt op 61%, 18 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Chapeau Verkeersopleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocatie van CBR: Eemnes. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Chapeau Verkeersopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Almere. Dit zijn de adresgegevens van deze school: David Nivenweg 2, 1325KE Almere. Ga je voor een proefles? Neem contact op via chapeauverkeersopleidingen@outlook.com. Bellen? Het telefoonnummer is 06 45 70 60 67. Het KvK-nummer van deze school is: 809072450000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1773R1.

Waar vind ik Chapeau Verkeersopleidingen (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Almere.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Soetje en Rijschool Oppertopper.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Chapeau Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

61

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

chapeauverkeersopleidingen@outlook.com

Telefoon-nr

06 45 70 60 67

Adres

David Nivenweg 2

Postcode

1325KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

809072450000

Rijschoolnummer

1773R1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danny

    Stefan is een ongelofelijk fijne instructeur. Veel geleerd, maar ook zeker veel gelachen. Ik heb beide (motor) examens in één keer gehaald door de juiste begeleiding! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen.

Chapeau Verkeersopleidingen
Chapeau Verkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo