Leidsman Rijopleidng

Alle informatie die je nodig hebt over Leidsman Rijopleidng.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Leidsman Rijopleidng ligt op 28%, 32 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Leidsman Rijopleidng? Je kunt kiezen uit 1 CBR-examenlocaties: Leeuwarden. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Leidsman Rijopleidng.

De rijschool is gevestigd in Leeuwarden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Franekerstraat 70, 8913AP Leeuwarden. Het telefoonnummer van de rijschool is 058 785 0754. Het KvK-nummer van deze school is: 751681380000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1743Z8.

Wat is de locatie van Leidsman Rijopleidng?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Leeuwarden.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Leeuwarden. Heb je deze rijscholen al bekeken? Noordelijke Verkeersschool / Harry en Twothepoint.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Leidsman Rijopleidng

Slagingspercentage

28

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Telefoon

058 785 0754

Adres

Franekerstraat 70

Postcode

8913AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

751681380000

Rijschoolnummer

1743Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Leidsman Rijopleidng”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo