LangelaanFY

Lees meer over LangelaanFY.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van LangelaanFY ligt op 78%, 9 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je beginnen met rijles bij LangelaanFY? Het afrijden is dan bij een van de 3 CBR examenlocaties: Kerkrade, Urmond, Venlo.

Gratis proefles & motor theorie

Bespaar geld op je motorrijbewijs met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige info over LangelaanFY.

De school heeft een vestiging in Reuver. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Sint Lambertusweg 20, 5953CJ Reuver. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 83 98 87 11. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 743203000000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6374G8.

Waar vind je LangelaanFY (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Reuver.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Reuver. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Motorrijschool Peter Waterval en Motorprofessional.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: LangelaanFY

Slagingspercentage

78

Aantal examens

9

Motor

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 83 98 87 11

Adres

Sint Lambertusweg 20

Postcode

5953CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond, Venlo

KvK-nummer

743203000000

Rijschoolnummer

6374G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “LangelaanFY”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo