KSJ Rijopleiding

Lees meer over KSJ Rijopleiding.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van KSJ Rijopleiding is 40%, 5 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij KSJ Rijopleiding? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Rijswijk. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Contact & telefoon van KSJ Rijopleiding.

De school is te vinden in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Ln van de Mensenrechten 91, 2552NP Den Haag. Voor telefonisch contact bel je met 06 49 67 34 28. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 580746350000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9166H0.

In welke plaats vind ik KSJ Rijopleiding precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: RijlesBij – René en Autorijschool Jos van Die.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: KSJ Rijopleiding

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 49 67 34 28

Adres

Ln van de Mensenrechten 91

Postcode

2552NP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

580746350000

Rijschoolnummer

9166H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “KSJ Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo