Alan’s Verkeersschool

Alles over Alan’s Verkeersschool.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Alan’s Verkeersschool ligt op 67%, 3 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij Alan’s Verkeersschool? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Rijswijk. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Alan’s Verkeersschool.

Je vindt de school in Den Haag. De adresgegevens zijn als volgt: Melis Stokelaan 244, 2533EE Den Haag. Bellen kan, het telefoonnummer is 0619791710. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 76173135. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1806R9.

Waar vind je Alan’s Verkeersschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Den Haag. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Ebru en Autorijschool Sharief.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Alan’s Verkeersschool

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Telefoon-nr

0619791710

Adres

Melis Stokelaan 244

Postcode

2533EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

76173135

Rijschoolnummer

1806R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Alan’s Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo