Autorijschool La Femme

(3 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Autorijschool La Femme.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool La Femme ligt op 15%, 27 leerlingen legden een examen af. Kies je ervoor bij deze school te lessen, kun je terecht bij 1 CBR examenlocatie: Rijswijk.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool La Femme.

Deze rijschool is gevestigd in Den Haag. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Hannemanplantsoen 51,2526LE Den Haag. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is:autorijschool-lafemme@hotmail.com. Als je liever telefonisch contact opneemt, bereik je de rijschool via 619051967. Het is ons onbekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Autorijschool La Femme is 273094560000.

Waar vind je Autorijschool La Femme?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Den Haag.

Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersopleiding Car Control, en Rijschool Okur.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Specification: Autorijschool La Femme

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

15

Aantal examens

27

Examenlocatie(s)

Rijswijk

E-mailadres

autorijschool-lafemme@hotmail.com

Telefoonnummer 1

619051967

Adres

Hannemanplantsoen 51

Postcode

2526LE

Plaats

KvK-nummer

273094560000

3 reviews for Autorijschool La Femme

3.7
2
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Souraya

    Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij haar! Ze legt alles goed uit en ondersteunt daar waar nodig is. Ik had mij geen betere rij instructeur kunnen wensen. Bedankt autorijschool La Femme!

  2. Lamia

    Topvrouw! Ik kan niet meer zeggen dan dat ze zich echt voor je inzet en werkt aan een doel en dat is je examen halen. Ze heeft alles in zich. Zeker aan te raden dus

  3. Berisha

    Er word gevraagd het examengeld te betalen maar er word niet gelijk een examen aangevraagd. Ook na aandringen. Er word veel ingegrepen waardoor t vertrouwen in jezelf daalt. Altijd zelfde routes, ik reed 40 km maar er werd nooit gezegd dat ik meer gas moest geven en bij t examen Ben ik gezakt. Niet tevreden dus niet aan te raden.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo