Jits

Op deze pagina vind je alles over Jits.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Jits ligt op 60%, 25 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Begin je met rijles bij Jits? Je kunt terecht bij 1 CBR-locaties: Berkel Enschot.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Jits.

Deze school heeft een vestiging in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens? Piusplein 2848, 5038WN Tilburg. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (013) 571 99 81, of 06 25 12 66 64. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: jits.nl. Het KvK-nummer van deze school is 514104510000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3425N9.

Wat is de locatie van Jits precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Tilburg.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool start driving en Autorijschool Marcel Van Riel.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Jits

Slagingspercentage

60

Aantal examens

25

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(013) 571 99 81

Telefoon-nr

06 25 12 66 64

Website

jits.nl

Adres

Piusplein 2848

Postcode

5038WN

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

514104510000

Rijschoolnummer

3425N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jits”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo