Kwakman Logistic Training

Lees alles over Kwakman Logistic Training.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kwakman Logistic Training is 0%, 1 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Start je met rijles bij Kwakman Logistic Training? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Berkel Enschot.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Kwakman Logistic Training.

De rijschool heeft een vestiging in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Munnekeburenstraat 39, 5045DS Tilburg. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 681189088. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 562343840000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8473F2.

Wat is de locatie van Kwakman Logistic Training (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in de regio Tilburg.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Tilburg. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: In Controle t.h.o.d.n. LesGo en autorijschool Alfré.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Kwakman Logistic Training

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

681189088

Adres

Munnekeburenstraat 39

Postcode

5045DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

562343840000

Rijschoolnummer

8473F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kwakman Logistic Training”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Kwakman Logistic Training
Kwakman Logistic Training

Rijschoolspecialist.nl
Logo