Hoefnagels Autorijschool

Ontdek alles over Hoefnagels Autorijschool.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Hoefnagels Autorijschool is 67%, 42 personen deden examen (rijbewijs B). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor lessen bij Hoefnagels Autorijschool? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocatie: Venlo.

Welke keurmerk(en) heeft de school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Contactgegevens, adres en overige info over Hoefnagels Autorijschool.

De school heeft een vestiging in Velden. Hierbij de adresgegevens van de school: Oude Venloseweg 18A, 5941HE Velden. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (077) 472 13 77. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 120097390000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9967U2.

Waar bezoek ik Hoefnagels Autorijschool (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Velden.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Velden. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rij veilig bij Johan en Paul Crompvoets.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Hoefnagels Autorijschool

Slagingspercentage

67

Aantal examens

42

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Telefoon

(077) 472 13 77

Adres

Oude Venloseweg 18A

Postcode

5941HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

120097390000

Rijschoolnummer

9967U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hoefnagels Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo