HafQam

Alle gegevens van HafQam.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HafQam ligt op 44%, 9 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij HafQam? Je kunt kiezen uit 2 CBR-afrijdlocaties: Winschoten, Assen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over HafQam.

Deze rijschool is gevestigd in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Einsteinlaan 74, 9406BL Assen. De school is telefonisch bereikbaar via 0640110765. Het KvK-nummer van de school is 649321410000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1080W3.

Waar vind je HafQam (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in Assen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Assen. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Chris-Jan Lintermans en Drive Safety Rijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: HafQam

Slagingspercentage

44

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0640110765

Adres

Einsteinlaan 74

Postcode

9406BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten, Assen

KvK-nummer

649321410000

Rijschoolnummer

1080W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HafQam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo