Glenn Visser Autorijschool

Alles over Glenn Visser Autorijschool.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Glenn Visser Autorijschool ligt op 43%, 23 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Glenn Visser Autorijschool? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties: Leiden.

Contact & telefoon van Glenn Visser Autorijschool.

Je vindt de school in Zoeterwoude. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Schenkelweg 20, 2381AP Zoeterwoude. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 28 49 49 25. Het KvK-nummer van deze school is: 576737640000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4299Z0.

Wat is de locatie van Glenn Visser Autorijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Zoeterwoude.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Zoeterwoude. Check ook deze twee rijscholen: Verkeerscentrum Zoetermeer V.O.F. en Rijschool Delfin VOF.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Glenn Visser Autorijschool

Slagingspercentage

43

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 28 49 49 25

Adres

Schenkelweg 20

Postcode

2381AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

576737640000

Rijschoolnummer

4299Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Glenn Visser Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Glenn Visser Autorijschool
Glenn Visser Autorijschool

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo