Jeroen Littink

Alles wat je wilt weten over Jeroen Littink.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Jeroen Littink ligt op 66%, 29 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto, bromfiets. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les volgen bij Jeroen Littink? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Deventer.

Beschikt de school over een keurmerk?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG;VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Jeroen Littink.

Deze rijschool heeft een locatie in Bathmen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Dr Albert Schweitzerlaan 15, 7437CM Bathmen. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 51 87 42 88. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: jeroenlittink.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 82230930000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7185R1.

Waar vind je Jeroen Littink precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Bathmen.

Bekijk hier meer Rijscholen in Bathmen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Grave en Autorijschool Vanessa de Roode.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Jeroen Littink

Slagingspercentage

66

Aantal examens

29

Keurmerk

BOVAG;VRB

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 51 87 42 88

Website

jeroenlittink.nl

Adres

Dr Albert Schweitzerlaan 15

Postcode

7437CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

82230930000

Rijschoolnummer

7185R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jeroen Littink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo