EC-rijlessen

Op deze pagina ontdek je alles over EC-rijlessen.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van EC-rijlessen ligt op 0%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor les bij EC-rijlessen? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over EC-rijlessen.

De rijschool is te vinden in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Griendstraat 38, 1069VB Amsterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 18 28 68 01. Het KvK-nummer van de rijschool is 700107730000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3577R9.

Waar bezoek ik EC-rijlessen (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Rij-bewust en Rijschool White Way Akyol.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: EC-rijlessen

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 28 68 01

Adres

Griendstraat 38

Postcode

1069VB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

700107730000

Rijschoolnummer

3577R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “EC-rijlessen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo