El Mejor

Alle details over El Mejor.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van El Mejor is 100%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor rijles bij El Mejor? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie over El Mejor.

De school is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Wamelplein 156, 1106DS Amsterdam. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 83 00 88 00. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 574278360000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8854H8.

In welke plaats zit El Mejor precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool ladies en Verkeersschool Transmission.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: El Mejor

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 83 00 88 00

Adres

Wamelplein 156

Postcode

1106DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

574278360000

Rijschoolnummer

8854H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “El Mejor”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo