Ebenezer Verkeersschool

Alles wat je wilt weten over Ebenezer Verkeersschool.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ebenezer Verkeersschool ligt op 25%, 4 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Ebenezer Verkeersschool? Je examen doe je bij een van de 3 examenlocaties: Rotterdam*, Barendrecht, Breda. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Ebenezer Verkeersschool.

De school heeft een vestiging in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Nijenrodeweg 57, 3077ES Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is . Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 724414290000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1166G4.

In welke plaats zit Ebenezer Verkeersschool (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool THE NEXT en Rijschool Mado.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Ebenezer Verkeersschool

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Adres

Nijenrodeweg 57

Postcode

3077ES

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam*, Barendrecht, Breda

KvK-nummer

724414290000

Rijschoolnummer

1166G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ebenezer Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo