Ebenezer Verkeersschool

Alle informatie over Ebenezer Verkeersschool.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ebenezer Verkeersschool is 50%, 4 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Ebenezer Verkeersschool? Je examen doe je bij een van de 3 CBR examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht, Breda. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Ebenezer Verkeersschool.

De rijschool heeft een vestiging in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Nijenrodeweg 57, 3077ES Rotterdam. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 724414290000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1166G4.

In welke plaats vind je Ebenezer Verkeersschool precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Auto En Motorrijschool Real en Rijschool Robben.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Ebenezer Verkeersschool

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Telefoon

blank

Adres

Nijenrodeweg 57

Postcode

3077ES

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam*, Barendrecht, Breda

KvK-nummer

724414290000

Rijschoolnummer

1166G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ebenezer Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo