Driving Skills

Op deze pagina ontdek je alles over Driving Skills.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Driving Skills is 100%, 1 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs C). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je beginnen met rijles bij Driving Skills? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Gouda.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Driving Skills.

De rijschool is gevestigd in Pijnacker. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Fluitekruid 2, 2643KB Pijnacker. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 644380739. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 681219380000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3882G5.

In welke plaats zit Driving Skills precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Pijnacker.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Pijnacker. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Noordam en Bruinsma Verkeersopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Driving Skills

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

644380739

Adres

Fluitekruid 2

Postcode

2643KB

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

681219380000

Rijschoolnummer

3882G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Driving Skills”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo