deRijder

Alle informatie die je nodig hebt over deRijder.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van deRijder ligt op 100%, 14 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs AVB). Ga je van start met rijles bij deRijder? Dan heb je de keuze uit 3 CBR-afrijdlocaties: Arnhem, Den Bosch, Weert. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over deRijder.

Deze school heeft een vestiging in Boxtel. Hierbij de adresgegevens van deze school: Schijndelseweg 52, 5283AE Boxtel. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 86 69 00 46. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: derijder.nl/motorrijbewijs/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 624475210000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1475F7.

Waar zit deRijder precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Boxtel.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Boxtel. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Lesnemen en Rijschool Jason.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: deRijder

Slagingspercentage

100

Aantal examens

14

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 86 69 00 46

Website

derijder.nl/motorrijbewijs/

Adres

Schijndelseweg 52

Postcode

5283AE

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Den Bosch, Weert

KvK-nummer

624475210000

Rijschoolnummer

1475F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “deRijder”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo