deRijder

Alle informatie over deRijder.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van deRijder ligt op 100%, 2 personen deden examen bij deze school (rijbewijs AVB). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij deRijder? Dan heb je keus uit 2 examenlocaties: Arnhem, Den Bosch.

Gratis proefles & motor theorieboek

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je motorrijbewijs. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Contact & telefoon van deRijder.

Je vindt de rijschool in Boxtel. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Schijndelseweg 52, 5283AE Boxtel. Bel de rijschool op, 06 86 69 00 46. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 624475210000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1475F7.

Wat is de locatie van deRijder?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Boxtel.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Boxtel. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Motorrijschool de BOB en PRO-MOTO Rijschool.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: deRijder

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 86 69 00 46

Adres

Schijndelseweg 52

Postcode

5283AE

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Den Bosch

KvK-nummer

624475210000

Rijschoolnummer

1475F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “deRijder”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo