Motorrijschool de Keijzer

Alles op een rijtje over Motorrijschool de Keijzer.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool de Keijzer ligt op 100%, 1 personen legden examen af (rijbewijs AVD). Praktijkles volgen bij Motorrijschool de Keijzer? Dan heb je de keuze uit 1 CBR locaties: Mierlo. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Motorrijschool de Keijzer.

Deze rijschool vind je in Boxtel. Op zoek naar de adresgegevens? Purcellstraat 26, 5283GZ Boxtel. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 13 15 15 35. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 633561630000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 9986H6.

Waar zit Motorrijschool de Keijzer precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Boxtel.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Boxtel. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Gijs en Verkeersschool Hoekstra B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Motorrijschool de Keijzer

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

06 13 15 15 35

Adres

Purcellstraat 26

Postcode

5283GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

633561630000

Rijschoolnummer

9986H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool de Keijzer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Motorrijschool de Keijzer
Motorrijschool de Keijzer

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo