Rijschool van den Boogaard

Lees meer over Rijschool van den Boogaard.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van den Boogaard ligt op 61%, 28 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool van den Boogaard? Dan kies je uit 1 examenlocaties van CBR: Den Bosch. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Contact & telefoon van Rijschool van den Boogaard.

De rijschool is gevestigd in Boxtel. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? De Volder 73, 5283ZB Boxtel. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 22 55 18 19. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 871790750000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2924H5.

In welke plaats vind ik Rijschool van den Boogaard precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Boxtel.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Boxtel. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Peter Degen en Autorijschool Miles.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool van den Boogaard

Slagingspercentage

61

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 22 55 18 19

Adres

De Volder 73

Postcode

5283ZB

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

871790750000

Rijschoolnummer

2924H5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van den Boogaard”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool van den Boogaard
Rijschool van den Boogaard

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo