Autorijschool Theo Xanthopoulos

Lees meer over Autorijschool Theo Xanthopoulos.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Theo Xanthopoulos ligt op 55%, 67 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Theo Xanthopoulos? Dan heb je keus uit 1 CBR-examenlocaties: Dordrecht. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Theo Xanthopoulos.

De rijschool is gevestigd in Alblasserdam. Op zoek naar de adresgegevens? De Lagune 20, 2953WL Alblasserdam. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@autorijschoolxanthopoulos.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (078) 691 80 58. Deze rijschool heeft een eigen site: autorijschoolxanthopoulos.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 230462540000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5210U2.

Waar vind je Autorijschool Theo Xanthopoulos precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Alblasserdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Alblasserdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool D’serve en Autorijschool Pro – Mado.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Theo Xanthopoulos

Slagingspercentage

55

Aantal examens

67

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolxanthopoulos.nl

Telefoon

(078) 691 80 58

Website

autorijschoolxanthopoulos.nl

Adres

De Lagune 20

Postcode

2953WL

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

230462540000

Rijschoolnummer

5210U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Theo Xanthopoulos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Theo Xanthopoulos
Autorijschool Theo Xanthopoulos

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo