Autorijschool Isidora

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Isidora.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Isidora is 52%, 142 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Autorijschool Isidora? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Sneek. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Isidora.

De rijschool is gevestigd in Sneek. Op zoek naar adresgegevens? Gajus Nautastraat 23, 8607AP Sneek. Voor telefonisch contact bel je met 06 20 65 51 83. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 011149220000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3948N8.

In welke plaats vind je Autorijschool Isidora?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Sneek.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Sneek. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Valkema en Veltman Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Isidora

Slagingspercentage

52

Aantal examens

142

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 20 65 51 83

Adres

Gajus Nautastraat 23

Postcode

8607AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

011149220000

Rijschoolnummer

3948N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Isidora”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo