De Koplamp

Lees alles over De Koplamp.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Koplamp ligt op 0%, 4 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij De Koplamp? Je kunt kiezen uit 1 CBR afrijdlocaties: Deventer. Snel je theorie certicaat behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de motor, auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie van De Koplamp.

Deze school heeft een vestiging in Deventer. De adresgegevens zijn als volgt: Baandersweg 27, 7425BA Deventer. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 50 26 12 95. Het KvK-nummer van deze school is: 782168340000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2061N4.

In welke plaats vind je De Koplamp?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Deventer.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Deventer. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Kavelaar Verkeersopleidingen en Rijschool Louise.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: De Koplamp

Slagingspercentage

0

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 26 12 95

Adres

Baandersweg 27

Postcode

7425BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

782168340000

Rijschoolnummer

2061N4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Koplamp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo