Rijschool Traffic

Alle informatie over Rijschool Traffic.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Traffic ligt op 40%, 5 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Traffic? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Deventer. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Traffic.

Deze school vind je in Deventer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Biesboschlaan 2, 7417CB Deventer. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 30 30 58 00. Het KvK-nummer van de rijschool is: 081655240000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 7049H9.

Waar vind ik Rijschool Traffic precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Deventer.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Deventer. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Luuk Steenbergen t.h.o.d.n. NXXT en Orange drive.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Traffic

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 30 30 58 00

Adres

Biesboschlaan 2

Postcode

7417CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

081655240000

Rijschoolnummer

7049H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Traffic”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo