De Groene Opleider B.V.

Alle gegevens over De Groene Opleider B.V..

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Groene Opleider B.V. ligt op 33%, 3 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij De Groene Opleider B.V.? Je hebt keus uit 1 examenlocaties: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van De Groene Opleider B.V..

Deze school vind je in Almelo. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Aldengoor 12, 7608NM Almelo. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0546) 53 99 99. Het KvK-nummer van de rijschool is: 568199510000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8380X9.

Waar vind ik De Groene Opleider B.V.?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Almelo.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Almelo. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: aandacht voor opleidingen en Taxi Cursus Amsterdam.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: De Groene Opleider B.V.

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0546) 53 99 99

Adres

Aldengoor 12

Postcode

7608NM

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

568199510000

Rijschoolnummer

8380X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Groene Opleider B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo