Damen motor-rijopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Damen motor-rijopleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Damen motor-rijopleidingen ligt op 96%, 110 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs AVB). Lessen volgen bij Damen motor-rijopleidingen? Je rijdt af bij een van de 4 CBR-examenlocaties: Rotterdam, Dordrecht, Goes, Breda. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Damen motor-rijopleidingen.

De school is te vinden in Oude-Tonge. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Voorstraat 11, 3255AX Oude-Tonge. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@damenmotorrijopleidingen.nl. De school is telefonisch bereikbaar via 06-29074128. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, damenmotorrijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van de school is 540612290000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1754F1.

In welke plaats zit Damen motor-rijopleidingen precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Oude-Tonge.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Oude-Tonge. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Xplore-rijopleidingen en RWO Rijschool.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Damen motor-rijopleidingen

Slagingspercentage

96

Aantal examens

110

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@damenmotorrijopleidingen.nl

Telefoon-nr

06-29074128

Website

damenmotorrijopleidingen.nl

Adres

Voorstraat 11

Postcode

3255AX

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam*, Dordrecht, Goes, Breda

KvK-nummer

540612290000

Rijschoolnummer

1754F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Damen motor-rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Damen motor-rijopleidingen
Damen motor-rijopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo