Damen motor-rijopleidingen

Ontdek alles over Damen motor-rijopleidingen.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Damen motor-rijopleidingen is 95%, 66 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AVB). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met rijles bij Damen motor-rijopleidingen? Dan heb je de keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Goes, Breda.

Telefoonnummer en contactgegevens van Damen motor-rijopleidingen.

Deze school is gevestigd in Oude-Tonge. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Voorstraat 11, 3255AX Oude-Tonge. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-29074128. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, damenmotorrijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van deze school is 540612290000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1754F1.

In welke plaats zit Damen motor-rijopleidingen (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Oude-Tonge.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Oude-Tonge. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Van Hooff en Vizier Motoropleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Damen motor-rijopleidingen

Slagingspercentage

95

Aantal examens

66

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-29074128

Website

damenmotorrijopleidingen.nl

Adres

Voorstraat 11

Postcode

3255AX

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes, Breda

KvK-nummer

540612290000

Rijschoolnummer

1754F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Damen motor-rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Damen motor-rijopleidingen
Damen motor-rijopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo