Bravo Rijopleidingen B.V.

Alle gegevens van Bravo Rijopleidingen B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Bravo Rijopleidingen B.V. ligt op 91%, 34 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs AVB). Rijles volgen bij Bravo Rijopleidingen B.V.? Je hebt de keus uit 2 examenlocaties: Amsterdam, Rijswijk. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Bravo Rijopleidingen B.V..

De school heeft een vestiging in Pijnacker. De adresgegevens: Thorbeckelaan 127, 2641XE Pijnacker. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0648603330. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 86485261. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8485U9.

Waar vind ik Bravo Rijopleidingen B.V. (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Pijnacker.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Pijnacker. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersschool Grutte Pier en Motorrijschool Ferdinand.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Bravo Rijopleidingen B.V.

Slagingspercentage

91

Aantal examens

34

Telefoon-nr

0648603330

Adres

Thorbeckelaan 127

Postcode

2641XE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Rijswijk

KvK-nummer

86485261

Rijschoolnummer

8485U9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bravo Rijopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Bravo Rijopleidingen B.V.
Bravo Rijopleidingen B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo