Car Crèche

Ontdek alles over Car Crèche.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Car Crèche is 40%, 5 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Car Crèche? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Eindhoven. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Car Crèche.

De school heeft een vestiging in Eindhoven. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Genovevalaan 128, 5625AL Eindhoven. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0646046465. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 87444917. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6040K3.

In welke plaats vind je Car Crèche?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Eindhoven.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Eindhoven. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Blixems en Rijschool Via Maria.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Car Crèche

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0646046465

Adres

Genovevalaan 128

Postcode

5625AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

87444917

Rijschoolnummer

6040K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Car Crèche”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo