Rijschool Stoplicht

Alle informatie over Rijschool Stoplicht.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Stoplicht ligt op 50%, 2 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Stoplicht? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Stoplicht.

Deze rijschool heeft een locatie in Eindhoven. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Cornelis Schuytstraat 17, 5654HS Eindhoven. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0617796615. Het KvK-nummer van de school is 86161660. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 9384X1.

Waar bezoek ik Rijschool Stoplicht?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Eindhoven.

Klik hier voor alle Rijscholen in Eindhoven. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Frank en Emiel te Grotenhuis en Rijschool Anil Aksakal.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Stoplicht

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0617796615

Adres

Cornelis Schuytstraat 17

Postcode

5654HS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

86161660

Rijschoolnummer

9384X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Stoplicht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo