de rijschool “Everest”

Alles over de rijschool “Everest”.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van de rijschool “Everest” ligt op 39%, 56 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Lessen volgen bij de rijschool “Everest”? Je hebt de keus uit 2 CBR examenlocaties: Eindhoven, Mierlo. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van de rijschool “Everest”.

De school is gevestigd in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Zandbaars 49, 5658BS Eindhoven. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 626397412. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 647443960000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3550U9.

In welke plaats vind je de rijschool “Everest” (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Eindhoven.

Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Moonen verkeersopleidingen en trainingen en AGJ Nijland.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: de rijschool “Everest”

Slagingspercentage

39

Aantal examens

56

Telefoon-nr

626397412

Adres

Zandbaars 49

Postcode

5658BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

647443960000

Rijschoolnummer

3550U9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “de rijschool “Everest””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

de rijschool “Everest”
de rijschool “Everest”

Rijschoolspecialist.nl
Logo