Busvervoer van Damme

Alle details over Busvervoer van Damme.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Busvervoer van Damme ligt op 0%, 6 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Busvervoer van Damme? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Goes. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Busvervoer van Damme.

Deze school is gevestigd in Nieuwdorp Zld. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Hertenweg 55, 4455TK Nieuwdorp Zld. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 23 59 41 16. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 220641410000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1283H4.

Waar vind je Busvervoer van Damme?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Nieuwdorp Zld.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Nieuwdorp Zld. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Delfos en B Drive.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Busvervoer van Damme

Slagingspercentage

0

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 23 59 41 16

Adres

Hertenweg 55

Postcode

4455TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220641410000

Rijschoolnummer

1283H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Busvervoer van Damme”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo