Verkeersschool Buning

Lees meer over Verkeersschool Buning.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Buning is 64%, 39 personen legden examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je voor lessen bij Verkeersschool Buning? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Hoogeveen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Buning.

De school heet een locatie in Noordscheschut. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Coevorderstraatweg 44, 7914TM Noordscheschut. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (0528) 27 35 50, of 06 30 96 73 98. Ze hebben een eigen site met meer informatie: verkeersschoolbuning.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 40767880000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3239F8.

Waar zit Verkeersschool Buning (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Noordscheschut.

Bekijk alle Rijscholen in Noordscheschut. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Van der Pol en Autorijschooldewijk.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Buning

Slagingspercentage

64

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0528) 27 35 50

Telefoon-nr

06 30 96 73 98

Website

verkeersschoolbuning.nl

Adres

Coevorderstraatweg 44

Postcode

7914TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

40767880000

Rijschoolnummer

3239F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Buning”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo