Autorijschool Marco van Die

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Marco van Die.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Marco van Die is 61%, 46 personen deden examen (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met les bij Autorijschool Marco van Die? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Barendrecht.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Marco van Die.

De rijschool heeft een locatie in Westmaas. Dit zijn de adresgegevens: Vlasakkers 31, 3273XG Westmaas. Bel de rijschool op, (0186) 69 39 57, of 06 44 76 84 46. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244388500000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5101X8.

Waar bezoek je Autorijschool Marco van Die (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in Westmaas.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Westmaas. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Cum Laude en Autorijschool Swets.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Marco van Die

Slagingspercentage

61

Aantal examens

46

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0186) 69 39 57

Telefoon-nr

06 44 76 84 46

Adres

Vlasakkers 31

Postcode

3273XG

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244388500000

Rijschoolnummer

5101X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Marco van Die”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Marco van Die
Autorijschool Marco van Die

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo