Bij Badr

Op deze pagina ontdek je alles over Bij Badr.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Bij Badr ligt op 0%, 3 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Bij Badr? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Bij Badr.

Deze school heeft een locatie in Zoetermeer. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Wagnerrode 25, 2717EE Zoetermeer. Telefonisch contact met de rijschool? 06 10 33 13 30. Het KvK-nummer van de school is: 719713860000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8872F9.

Waar bezoek ik Bij Badr precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Zoetermeer.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool Wel-Vaart en Rijschool Zeedijk.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Bij Badr

Slagingspercentage

0

Aantal examens

3

Telefoon-nr

06 10 33 13 30

Adres

Wagnerrode 25

Postcode

2717EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

719713860000

Rijschoolnummer

8872F9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. X

    De beste !

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo