Autorijschooldewijk

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschooldewijk.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschooldewijk ligt op 54%, 37 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je voor les bij Autorijschooldewijk? Voor het afrijden heb je keus uit 2 examenlocaties van CBR: Hoogeveen, Meppel.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschooldewijk.

Je vindt deze rijschool in De Wijk. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Vijverweg 5, 7957AL De Wijk. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 0522 44 04 93, of 06 25 33 61 83. Ze hebben een eigen site: autorijschooldewijk.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 675932160000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4694G7.

Waar bezoek je Autorijschooldewijk (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in de regio De Wijk.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in De Wijk. Check ook deze twee rijscholen: GOEDPUNT en Rijschool van den Eijkel.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschooldewijk

Slagingspercentage

54

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0522 44 04 93

Telefoon-nr

06 25 33 61 83

Website

autorijschooldewijk.nl

Adres

Vijverweg 5

Postcode

7957AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Meppel

KvK-nummer

675932160000

Rijschoolnummer

4694G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschooldewijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo