Autorijschool Wim Mudde Gouderak ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Wim Mudde

Lees alles over Autorijschool Wim Mudde.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Wim Mudde ligt op 38%, 60 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor les bij Autorijschool Wim Mudde? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Gouda. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijles & auto theorieboek

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Wim Mudde.

Deze rijschool vind je in Gouderak. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Dorpsstraat 51, 2831AM Gouderak. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Bel de rijschool op, 06 27 02 70 08. De rijschool heeft een eigen site: wimmudde.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 724173150000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5577U2.

Waar bezoek je Autorijschool Wim Mudde (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Gouderak.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Gouderak. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Startax en Autorijschool A3.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Wim Mudde

Slagingspercentage

38

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27 02 70 08

Website

wimmudde.nl

Adres

Dorpsstraat 51

Postcode

2831AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

724173150000

Rijschoolnummer

5577U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Wim Mudde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo