Autorijschool Wim Mudde

Alle gegevens van Autorijschool Wim Mudde.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Wim Mudde is 36%, 77 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Les volgen bij Autorijschool Wim Mudde? Je kiest uit 1 examenlocaties van CBR: Gouda.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Wim Mudde.

De rijschool heeft een vestiging in Gouderak. Hierbij de adresgegevens: Dorpsstraat 51, 2831AM Gouderak. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 27 02 70 08. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: wimmudde.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 724173150000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5577U2.

Waar bezoek je Autorijschool Wim Mudde precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Gouderak.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Gouderak. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Quick en Autorijschool A3.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Wim Mudde

Slagingspercentage

36

Aantal examens

77

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 27 02 70 08

Website

wimmudde.nl

Adres

Dorpsstraat 51

Postcode

2831AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

724173150000

Rijschoolnummer

5577U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Wim Mudde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo