Autorijschool W.K. Kuiper

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool W.K. Kuiper.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool W.K. Kuiper ligt op 53%, 30 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! (Praktijk)les volgen bij Autorijschool W.K. Kuiper? Je kiest uit 1 examenlocaties van het CBR: Leeuwarden.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool W.K. Kuiper.

Deze rijschool heeft een locatie in Oosternijkerk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Mounewei 14, 9137RJ Oosternijkerk. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0519) 24 13 84, of 06 53 69 95 48. Het KvK-nummer van deze rijschool is 10454780000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0764R1.

Wat is de locatie van Autorijschool W.K. Kuiper precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Oosternijkerk.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Oosternijkerk. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Hein van Meijl t.h.o.d.n. NXXT en Bas van Meurs.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool W.K. Kuiper

Slagingspercentage

53

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0519) 24 13 84

Telefoon-nr

06 53 69 95 48

Adres

Mounewei 14

Postcode

9137RJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

10454780000

Rijschoolnummer

0764R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool W.K. Kuiper”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool W.K. Kuiper
Autorijschool W.K. Kuiper

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo