Autorijschool Vorstenbosch

Alle informatie over Autorijschool Vorstenbosch.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Vorstenbosch ligt op 60%, 5 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Autorijschool Vorstenbosch? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Den Bosch. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Vorstenbosch.

Je vindt de rijschool in ‘S-Hertogenbosch. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Admiraliteitslaan 1042, 5224EZ ‘S-Hertogenbosch. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 0683973624. Het KvK-nummer van de rijschool is: 89672372. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1615R7.

Waar zit Autorijschool Vorstenbosch precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de regio ‘S-Hertogenbosch.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Kentie en Autorijschool 119.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Vorstenbosch

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Telefoon-nr

0683973624

Adres

Admiraliteitslaan 1042

Postcode

5224EZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

89672372

Rijschoolnummer

1615R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Vorstenbosch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Vorstenbosch
Autorijschool Vorstenbosch

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo