Autorijschool Voogdt

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Voogdt.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Voogdt ligt op 0%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijles bij Autorijschool Voogdt? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Mierlo.

Contact & telefoon van Autorijschool Voogdt.

De rijschool heeft een locatie in Helmond. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Marnestraat 39, 5704LX Helmond. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0492) 55 86 55. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 170886520000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1938G7.

In welke plaats vind je Autorijschool Voogdt precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Helmond.

Bekijk alle Rijscholen in Helmond. Check ook deze twee rijscholen: Rijopleiding de Buck en Rijschool Diane.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Voogdt

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0492) 55 86 55

Adres

Marnestraat 39

Postcode

5704LX

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

170886520000

Rijschoolnummer

1938G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Voogdt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo